Despre noi

SC Polak Mob SRL este o societate infintata in anul 1994 avand o vechime insemnata in producerea de mobilier in serie.

Firma noastra a dezvoltat o gama de mobilier din lemn masiv modular destinate livingurilor, astfel incit orice spatiu poate fi amenajat optim. Ca materie prima folosim lemn masiv de stejar ,fag si frasin, pal de 18 mm in combinatie cu eurolight. Aceste materiale ofera un design placut si cresc rezistenta comparativ cu alte materiale clasice utilizate in productia de mobila.
De asemenea producem mobilier de dinning, mese si scaune. Avem in dotare utilaje noi si performante, ceea ce permit un standard de calitate si performanta la nivelul exigentelor clientilor.
Masinile si utilajele moderne sunt de productie germana, marca: Homag, Holzma, Holz her, masini ce permit operatii tehnologice complexe necesare pentru confectionarea obiectelor de mobilier de calitate.
Mobilierul realizat de firma noastra pune cel mai bine in valoare spatiul caruia ii este destinat si va indeplineste cerintele dumneavoasta de design.

Cu dorintele dumneavoastra si produsele noastre de calitate, rezultatul va fi o locuinta de care veti fi cu adevarat mandri.